Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

     Για το μήνα Φεβρουάριο η ΟΜΕΡ Παράρτημα Πάτρας συνεργάζεται με την Δρ. Ολυμπία Αγαλιανού η οποία θα πραγματοποιήσει εισήγηση και εργαστήριο με θέμα: "Η συμβολή της Μουσικοκινητικής Αγωγής Orff στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού".       

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 53ου Νηπιαγωγείου και 64ου Δ.Σ. Πατρών θα φιλοξενήσει και τις δύο εκδηλώσεις. Δηλώσεις συμμετοχής & πληροφορίες: κα Τσούβαλη- 6974737937.

Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6.00-8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εισήγηση στην οποία θα παρουσιαστεί το θεωρητικό πλαίσιο για τη Μουσικοκινητική και τη χρησιμότητά της στην ανάπτυξη των παιδιών. Η εισήγηση θα ολοκληρωθεί με ένα μικρό βιωματικό εργαστήριο.  


Το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9.00π.μ.- 2.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο το οποίο θα παρέχει στους επιμορφούμενους τις βασικές αρχές, αξίες και μέσα της Μουσικοκινητικής Αγωγής Orff με στόχο την αξιοποίησή της σε ποικίλα παιδαγωγικά πλαίσια. Η είσοδος στο εργαστήριο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι άνετα ρούχα και χαρούμενη διάθεση...
 

Η Ολυμπία Αγαλιανού είναι  Διδάκτορας του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (Ε.Κ.Π.Α), πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Ε.Κ.Π.Α) με ειδικότητα «Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί», μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου και άλλων ελληνικών και ξενόγλωσσων συγγραμμάτων, πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου