Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Πρόταση συνεργασίας-δράσης

Αγαπητά μας μέλη,

Η σημερινή πραγματικότητα μας βρίσκει σε μια διαρκή διαδικασία να αποδεχτούμε και να αγκαλιάσουμε την παρουσία διαφορετικών από εμάς ανθρώπων, συνανθρώπων μας. Οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, τόσο «εμείς» όσο και οι «άλλοι» έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και για τις δυο πλευρές.

Μία τελευταία δράση για την τρέχουσα σχολική χρονιά, είναι η έκθεση ζωγραφικής- σκίτσου- αφίσας- κατασκευής/ μακέτας για τα παιδιά του νηπιαγωγείου της οποίας την οργάνωση, έχει αναλάβει η OMEP Παράρτημα Πάτρας και την πρωτοβουλία όπως και την επιστημονική επίβλεψη έχει αναλάβει το Φόρουμ Διαπολιτισμικού Διαλόγου και Μάθησης του ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών με Υπεύθυνη Επιστημονικής Επιτροπής την Ευγενία Αρβανίτη, Επίκουρη Καθηγήτρια.

Η έκθεση αυτή θα μπορούσε, εκτός των άλλων, να αποτελέσει μια πολύ ωραία εκδήλωση/ γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς, για τα νηπιαγωγεία.

Στο μήνυμα επισυνάπτεται το κείμενο που περιγράφει τη δράση αυτή και δίνει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, αλλά και ένα έντυπο συμμετοχής για όσα νηπιαγωγεία βρίσκουν νόημα σε αυτή την πρωτοβουλία. Θα σας παρακαλούσαμε, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, να υποβάλετε την αίτησή σας στο email του OMEP Παράρτημα Πάτρας (omep.patras@gmail.com) εντός δέκα (10) ημερών. Επίσης, θα ήταν χρήσιμο για μας να μας δηλώσετε, τον αριθμό και το είδος των παραγόμενων έργων, για την καλύτερη οργάνωση της έκθεσης, με το πέρας της ολοκλήρωσης της δράσης στην τάξη σας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.



Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της OMEP, Παράρτημα Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου